آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم نامه رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی به مدیرعامل این سازمان: در پرداختی‌های اعلامی تجدیدنظر کنید | دستور سالاری برای پرداخت سریع‌تر عیدی ۱۴۰۳ و حقوق بازنشستگان خبر خوش برای کنکوری‌ها | وضعیت تأثیر قطعی سوابق تحصیلی مشخص شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس صندوق رفاه دانشجویان: تاکنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت وام‌های دانشجویی پرداخت شده است آمادگی ستاد مدیریت بحران کلات خراسان رضوی درپی صدور هشدار زرد هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست برگزاری سیزدهمین گردهمایی سالانه متصدیان مجتمع‌های میان‌راهی آستان قدس رضوی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی (۵ اسفند ۱۴۰۳) علائم یکی از سرطان‌های مرگبار کودکان اسیدپاشی هولناک به دختر دانشجو | محکوم خسته از حبس تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد
سرخط خبرها

رفیق دزد و شریک قافله! | نگهبانی که ۱۰ سال از محل کار خود سرقت می‌کرد بالأخره دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۷۵۸۳۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴
رفیق دزد و شریک قافله! | نگهبانی که ۱۰ سال از محل کار خود سرقت می‌کرد بالأخره دستگیر شد
فرمانده انتظامی مشهد گفت: نگهبان یکی از مجتمع‌های معروف تجاری در مشهد که میلیارد‌ها تومان از اموال کسبه را سرقت کرده بود در حالی با شکایت ۲۳ نفر از مغازه‌داران روبه‌رو شد که پوشاک سرقتی مربوط به ۱۰ سال گذشته نیز در مخفیگاه وی وجود داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان درباره پرونده شکایت مغازه‌داران یکی از مجتمع‌های تجاری معروف در مشهد از نگهبان آن اظهار داشت: چند روز قبل، یکی از فروشندگان پوشاک در مجتمع تجاری «ق»، با طرح شکایتی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، از دستبرد ۶میلیاردریالی به انبار اجناسش در طبقه منفی یک این پاساژ خبر داد.

وی افزود: در پی اعلام این شکایت، بلافاصله گروهی از مأموران دایره تجسس کلانتری احمدآباد وارد عمل شدند و تحقیقات میدانی را با بازبینی دوربین‌های مداربسته مرکز تجاری آغاز کردند، اما هیچ مورد مشکوکی در دوربین‌ها دیده نمی‌شد؛ لذا رصد‌های اطلاعاتی با بازجویی‌های فنی از افراد مرتبط با مرکز خرید در حالی آغاز شد که تعدادی از نگهبانان و فروشندگان فعلی و سابق فروشگاه مذکور نیز زیر ذره‌بین تحقیقات قرار گرفتند.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: در حین بازجویی‌ها و تحقیقات میدانی، نیرو‌های تجسس به یکی از نگهبانان مرکز خرید مشکوک شدند و سرانجام این نگهبان ۴۸ساله که در بازجویی‌ها دچار تناقض‌گویی شده بود به کار خود اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد گفت: این نگهبان، هنگام تعطیلی مرکز خرید، با توجه به اینکه کنترل دوربین‌ها در اتاق محل نگهبانی بوده، دوربین‌های مداربسته را خاموش می‌کرده و به انبار کالا‌ها و اجناس دستبرد می‌زده است.

وی خاطرنشان کرد: این نگهبان که سابقه‌ای ۱۳ساله در این مجتمع تجاری دارد، به‌دنبال اعترافات خود، ۲۷۲ ثوب پوشاک دخترانه و پسرانه سرقتی را تحویل نیرو‌های انتظامی داد. اما ۴ تکه از پوشاک مذکور متعلق به شاکی پرونده نبود و مشخص شد نگهبان مذکور به فروشگاه‌های دیگر هم دستبرد می‌زده است.

سرهنگ نگهبان افزود: در بررسی‌ها مشخص شد ۳ ثوب از لباس‌های کشف‌شده متعلق به یک فروشگاه است و یک ثوب باقی‌مانده نیز از انبار دیگری سرقت شده است. اما این پایان ماجرا نبود و دستبرد به فروشگاه‌ها و انبار‌های دیگر این مرکز خرید نیز برملا شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد اظهار کرد: متهم در بازجویی‌های خود اعلام کرد که پوشاک و کفش‌ها را در قالب کیسه‌های بزرگ زباله از مرکز خرید خارج می‌کرده و بلافاصله به تربت‌جام می‌فرستاده است تا خواهرش در خانه خود به همسایگان و اهالی محل بفروشد. تحقیقات پلیس که با دستور‌های ویژه قضایی همراه بود به منزل همسر صیغه‌ای متهم انجامید و مشخص شد که تعداد زیادی از پوشاک سرقتی نیز در آن مکان نگهداری می‌شود که با انتقال این اجناس به کلانتری تراکنش ۲۰میلیاردریالی حساب بانکی متهم و خواهرش نیز آشکار شد.

سرهنگ نگهبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، افسران دایره تجسس ۱۲۷۰ ثوب انواع پوشاک را که بیش از ۸میلیارد ریال ارزش دارد به کلانتری انتقال داده‌اند و با طرح شکایت ۸ نفر دیگر از صاحبان کالا‌ها که اجناس سرقتی آنان کشف شده بود تعداد شاکیان به ۲۳ نفر رسیده است.

وی گفت: متهم در بازجویی مجدد به اختفای تعداد زیادی از اموال سرقتی در طبقه منفی دو این مرکز خرید هم اعتراف کرد و سرانجام ۸۶۴ ثوب پوشاک زنانه دیگر به ارزش ۷میلیارد ریال هم در حالی کشف شد که صاحب اموال ادعا می‌کرد تعدادی از لباس‌های زنانه سرقتی مربوط به ۱۰ سال گذشته است. بررسی برگه‌های خرید هم نشان داد که ۴۰میلیارد ریال از اموال وی کسری دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->