متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است
سرخط خبرها

رفیق دزد و شریک قافله! | نگهبانی که ۱۰ سال از محل کار خود سرقت می‌کرد بالأخره دستگیر شد

  • کد خبر: ۱۷۵۸۳۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۴
رفیق دزد و شریک قافله! | نگهبانی که ۱۰ سال از محل کار خود سرقت می‌کرد بالأخره دستگیر شد
فرمانده انتظامی مشهد گفت: نگهبان یکی از مجتمع‌های معروف تجاری در مشهد که میلیارد‌ها تومان از اموال کسبه را سرقت کرده بود در حالی با شکایت ۲۳ نفر از مغازه‌داران روبه‌رو شد که پوشاک سرقتی مربوط به ۱۰ سال گذشته نیز در مخفیگاه وی وجود داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد نگهبان درباره پرونده شکایت مغازه‌داران یکی از مجتمع‌های تجاری معروف در مشهد از نگهبان آن اظهار داشت: چند روز قبل، یکی از فروشندگان پوشاک در مجتمع تجاری «ق»، با طرح شکایتی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، از دستبرد ۶میلیاردریالی به انبار اجناسش در طبقه منفی یک این پاساژ خبر داد.

وی افزود: در پی اعلام این شکایت، بلافاصله گروهی از مأموران دایره تجسس کلانتری احمدآباد وارد عمل شدند و تحقیقات میدانی را با بازبینی دوربین‌های مداربسته مرکز تجاری آغاز کردند، اما هیچ مورد مشکوکی در دوربین‌ها دیده نمی‌شد؛ لذا رصد‌های اطلاعاتی با بازجویی‌های فنی از افراد مرتبط با مرکز خرید در حالی آغاز شد که تعدادی از نگهبانان و فروشندگان فعلی و سابق فروشگاه مذکور نیز زیر ذره‌بین تحقیقات قرار گرفتند.

سرهنگ نگهبان ادامه داد: در حین بازجویی‌ها و تحقیقات میدانی، نیرو‌های تجسس به یکی از نگهبانان مرکز خرید مشکوک شدند و سرانجام این نگهبان ۴۸ساله که در بازجویی‌ها دچار تناقض‌گویی شده بود به کار خود اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد گفت: این نگهبان، هنگام تعطیلی مرکز خرید، با توجه به اینکه کنترل دوربین‌ها در اتاق محل نگهبانی بوده، دوربین‌های مداربسته را خاموش می‌کرده و به انبار کالا‌ها و اجناس دستبرد می‌زده است.

وی خاطرنشان کرد: این نگهبان که سابقه‌ای ۱۳ساله در این مجتمع تجاری دارد، به‌دنبال اعترافات خود، ۲۷۲ ثوب پوشاک دخترانه و پسرانه سرقتی را تحویل نیرو‌های انتظامی داد. اما ۴ تکه از پوشاک مذکور متعلق به شاکی پرونده نبود و مشخص شد نگهبان مذکور به فروشگاه‌های دیگر هم دستبرد می‌زده است.

سرهنگ نگهبان افزود: در بررسی‌ها مشخص شد ۳ ثوب از لباس‌های کشف‌شده متعلق به یک فروشگاه است و یک ثوب باقی‌مانده نیز از انبار دیگری سرقت شده است. اما این پایان ماجرا نبود و دستبرد به فروشگاه‌ها و انبار‌های دیگر این مرکز خرید نیز برملا شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مشهد اظهار کرد: متهم در بازجویی‌های خود اعلام کرد که پوشاک و کفش‌ها را در قالب کیسه‌های بزرگ زباله از مرکز خرید خارج می‌کرده و بلافاصله به تربت‌جام می‌فرستاده است تا خواهرش در خانه خود به همسایگان و اهالی محل بفروشد. تحقیقات پلیس که با دستور‌های ویژه قضایی همراه بود به منزل همسر صیغه‌ای متهم انجامید و مشخص شد که تعداد زیادی از پوشاک سرقتی نیز در آن مکان نگهداری می‌شود که با انتقال این اجناس به کلانتری تراکنش ۲۰میلیاردریالی حساب بانکی متهم و خواهرش نیز آشکار شد.

سرهنگ نگهبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر، افسران دایره تجسس ۱۲۷۰ ثوب انواع پوشاک را که بیش از ۸میلیارد ریال ارزش دارد به کلانتری انتقال داده‌اند و با طرح شکایت ۸ نفر دیگر از صاحبان کالا‌ها که اجناس سرقتی آنان کشف شده بود تعداد شاکیان به ۲۳ نفر رسیده است.

وی گفت: متهم در بازجویی مجدد به اختفای تعداد زیادی از اموال سرقتی در طبقه منفی دو این مرکز خرید هم اعتراف کرد و سرانجام ۸۶۴ ثوب پوشاک زنانه دیگر به ارزش ۷میلیارد ریال هم در حالی کشف شد که صاحب اموال ادعا می‌کرد تعدادی از لباس‌های زنانه سرقتی مربوط به ۱۰ سال گذشته است. بررسی برگه‌های خرید هم نشان داد که ۴۰میلیارد ریال از اموال وی کسری دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->